Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är bara du du du nu nu nu

Jag har sett dig för många gånger för att kunna glömma dig
Och hört dig för många gånger för att inte kunna höra dig
För jag hör dig överallt
Ja, för du är över allt
Även fast du försvann någon gång som vintern när våren kom
Även fast du försvann i mitten av mars någon gång

Allting luktar du och jag undrar vart du är nu
Ja, allting luktar du du du nu nu nu
Jag undrar vart du är och vart du var

Jag har känt dig så många gånger för att inte kunna känna av dig
Även när jag ligger ensam i min säng och tänker på dig
För du du du är överallt
men nu nu nu
vart är du du du?
Kom tillbaka

För jag har saknat dig för många gånger och du vet att jag har svårt att bryta en van
Jag har älskat dig så mycket och du vet att jag har svårt att bryta en van
För allt är bara du du du


Prata med dig härom dagen
FÖRLÅT men jag glömde av
att fråga vart du var
Så vart är du du du?
Jag undrar nu nu nu
och vart är du?

Jag brukade gå ner till vägen där du brukade stå och vänta på
Jag brukade stå där timmar men du kommer aldrig och hämtar mig
Ingen kom och våren kom
Och ingen gick och vinter gick
Och du försvann där i mitten av mars någon gång
Jag gick ensam genom April
Och jag kommer gå ensam för resten av mitt liv
För vart är du du du?
Jag undrar nu nu nu
Jag undrar nu nu nu och vart är du?
Vi kanske tappade bort varann utan att jag märkte att du försvann
Som när vi var på Liseberg en sommar och jag gick framför dig
Jag vände mig om och där stod tjej
Jag tänkte "Du du du, var är du du ?"
Jag tänker samma nu nu nu, var är du?

Jag är glad idag för allting luktar du
För att allting känns som du
För att allting låter som du
Och jag hör ditt skratt i mitt så därför skrattar jag
Och skrattat gör mig glad så därför skrattar
och skrattar och skrattar men tillslut gråter jag
Men då är jag fortfarande glad
För jag hör din tröst i din röst
Jag hör hur du viskar i mitt öra
"Baby det här kommer bli bra,jag kommer tillbaks en dag"
Sen jag känner din arm om mig
och jag känner lukten av dig
För allting är bara du du du
Just nu spelar det ingen roll vart du är
För allting är bara du du du




Fri vers av RandyI
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI