Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och där du går, finns bara tystnaden

Ville ha dig som att fånga en skugga

en själ som en havsbris

så rädd för att stanna

 

du flackar mellan vågorna

och slits isär mellan måsarnas vassa näbbar

deras sång ekar i din själ

 

I din blick fanns en himmel

av orosmåln och tid

som om du hade tvingats stanna

i mer än ett liv

 

ville fånga dig som att greppa en dröm

men du är så flyktig

och tanken så rädd




Fri vers av Eléa
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 22:08



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Ville ha dig som att fånga en skugga

en själ som en havsbris

så rädd för att stanna

Underbart!
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Eléa
Eléa