Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cirkel värd att sluta.

 

skall vi nu igen varva

ljuvt spelande tungor med taggtråd,

sötma med sälta till bittert slut?

leta upp, smeka varandras tunnaste yta

med den vackraste nässlan

gödselstacken erbjöd?

 

eller bara vila i varandra?

trygga.

 

som vi skulle kunna.

 

 




Fri vers (Fri form) av C3H5(NO3)3
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 16:19



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Nya perspektiv på en gammal företeelse. Till och med nässlor får vara med. Det gör gott att läsa.
2010-04-20

  Lavinia Röd
Hmm, borde vara ett lätt val! Väl fångat!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3