Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt mod.

Mitt mod försvann med dig någonstans
Mitt mod försvann för längesen

Jag har letat över allt
Men hittar inget alls

Modet att säga att jag saknar dig
Modet att säga att du fortfarande bor kvar i mig
Modet att säga att varje jävla morgon så nuddar en tanke vid dig

Det är borta.
Allt är borta.

Jag är rädd.
Rädd att göra misstaget som förstör den lilla chans som jag tror vilar någonstans.
Den lilla chans som kommer med tiden

Den lilla chans som inte behöver mitt mod
Mitt mod som försvann med dig någonstans
Mitt mod som försvann för längesen.




Fri vers av RandyI
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-19 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI