Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
n


jag skär




minnen av
in my life, minnen

pirrar, en tonårig
sångröst genom
den
mot örat hårt
pressade

telefonen, jag älskar dig, jag
älskar
dig

minnen som
pirrar som
surrar som
dör, minnen

som svider som
alltid kommer vara
minnen;
minnen
minnen
minnen

påminnelsen om att
det var då, du var
då, vi var
då & inte
nu

minnena av
sångerna, jag
avskyr dom, jag
avskyr dig för
du

bara blev ett
minne






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 23:20



Bookmark and Share


  Katten
bra skriven. underbar men sorglig.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson