Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är bara kuk

När jag sa att jag saknade dig så menade jag egentligen
att jag bara ville ha ditt blodfyllda kön i mig

Du betyder lika mycket som kuk för mig
Medan jag betyder allt för dig
Knulla mig och gå
Och lär dig att livet är så

Kärlek är ingenting som man kan sträva att leva för eller efter
Kärlek är ingenting för dig
För du kommer alltid bara vara kuk




Fri vers av RandyI
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 00:21



Bookmark and Share


  Mikaela P
Oh! Gillar denna. Rå och rakt på sak. Snyggt!
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

RandyI