Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse.

Din aura som jag kunde känna
På en mils avstånd
Har förvandlats till en skugga
Av en icke-substans.

Du försvann.

Du försvann efter all den tid
Alla dessa år
Som du fick
Som jag har gav till hjärtesorg.

Jag var en slav.

Jag var en slav åt din natur
Frivilligt
Fångades av dina ord
Gav ifrån mig mitt högmod.

Jag dog.

Jag dog flera gånger om
I denna fångenskap
När du inte såg
Hur mycket som har offrats i ditt namn.

Du försvann.





Fri vers av amber
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-28 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna, hela denna. Men första stycket är i princip magiskt
2010-06-09

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Starkt
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber