Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnliga kvinns.

Jag tycker det luktar lite fitta här....bara lite...
liiiiitelite.

Surt, men moget....fuktigt liksom.

Ni vet.

Det luktar KVINNA!!!!!

Låt oss dansa, chansa och dricka oss underbara!

Underbara KVINNOR.




Fri vers av theloglady
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-22 21:18



Bookmark and Share


    Obolo
"Fitta ska lukta fitta... och inte nån jävla jordgubbstårta"

Vem fan va det som sa det nu igen??


För övrigt så gillar jag slutet på denna. Mycket bra!
2010-05-31
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady