Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsprut.

Han bara tog min själ och drack upp den.

As.

Sen sprutade han ut den.

Han blev sedemera fontän.


Jag tror min själ är åksjuk....
åka runt runt på det där sättet.


Kan ju inte vara hälsosamt.




Fri vers av theloglady
Läst 645 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 08:10



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
MYCKET BRA!! han bara drack opp den.. usch å fy! FÖRSTA MAJ VÄLKOMMEN..
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady