Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom vårdag

Fängslad av längtan

med ensamheten som fångvakt

tomma nätter

tom famn

ingen hand som smeker kinden

inga ögon som ler mot dig när du vaknar


Oönskad

mitt bland alla par

odd man out

i kärlekens hela havet stormar

utan stol och någon i mitt knä



ingen hand som vill hålla min

ingen röst som viskar

"du är bara min.."


Våren är här

men ingen håller mig kär.




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 18:57



Bookmark and Share


  sulimaa
åhh sorglig och berörande text ....
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP