Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov mitt hjärta


Sov mitt hjärta

än är det vinter i kärlekens land

sov mitt hjärta

isen ligger på kärlekens strand

sov mitt hjärta

än behövs inte din värme

sov mitt hjärta

slå i sakta takt

möt vardagens tomhet

sov mitt hjärta

dröm om heta nätter

sov mitt hjärta

dröm om stunder ömma

sov mitt hjärta

våren för dig kommer inte på länge än

sov mitt hjärta

dröm om längtan

sov mitt hjärta

dröm om att saknas

sov mitt hjärta

för det är det enda du kan göra nu

sov

dröm om hopp

sov

vem vet

du kanske får vakna igen

men tills dess

sov mitt hjärta

dröm om att bli älskad

för än är det bara en dröm

sov mitt hjärta

låt mig känna mig tom

i väntan på den blinda kärleksgudinnans dom




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-25 20:17



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bara titeln var slående bra och det som följde var rent underbart!!!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP