Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigstid

Förlåta,
Försaka,

Oroa,
Lämnar

Visste inte att det skulle bli
teater bakom glaskulisser
under splittrade monologer

Kunde inte värjas
inte hejdas
för det som fallit
faller

Trodde nog att det skulle bli
strider och krig;

väntade krigseldar
bergstoppar i brand
fackla i hand

men där står han
och väntar på ett tecken

sommarregn
under en kristallklar natt

Hon kan inte komma till dig nu

Förlorar och bejakar
längtan

väntar...

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-30 19:02



Bookmark and Share


  aol
kändes som jag var där, bra skriftat
2010-05-26

  frantic
vet inte om jag tolkar rätt
men.. hur vara stark när
svagheten kryper upp längs
ryggraden..?

en självuppgörelse kanske
mer än en längtan till kärlek

som var

hur som en dikt som
som berör mig mkt
känns som
jag har varit där..
och ännu inte lämnat platsen
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline VIP