Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bakrus utan like


Drogen är den lömskaste som finns

Kicken är otrolig

den är svår som fan att få tag på

ett enda rus kan kosta dig allt

en del har tur att få ha stadig tillgång

andra får bara drömma om det

abstinens och saknad skapar djupa sår i själarna

ändå är det en drog som inte går att portionera

och vad värre är

undvika eller skydda sig mot

den gömmer sig och hugger sina offer

där man minst anar

när man minst anar

när man minst vill

den borde förbjudas

men det är en omöjlighet

så i väntan på ett nytt rus

om jag någonsin har den turen

sucker som man är

fan

Kärlek borde förbjudas och bara fås på recept

när man konstaterats akut i behov av den...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 17:39



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
stark o drivande ..
tankvärd, finurligt, häftigt skrivet....
applåder....

kb
2010-05-06

  Suzy med punkterna
Tufft liv...skrivet på ett mycket bra vis
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP