Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haltande kärlekssaga


Där var jag och .. ehhh ja just ja vart finns hon.

Vi ville .. ja alltså .. jag drömde

vi sågs, jo det gjorde vi, en fika räknas väl ?

det fanns romantik

drömmar

längtan

jo iaf i mitt hjärta

gensvar fanns det

sedan inget svar alls

nog haltar det betänkligt

inte mycket till kärlek då inte

antar att tystnaden är min nya

fast hon klär sig som ensamheten..alltid trogen alltid beredd att ha mig

i sin vård där ingen kan nå mitt hjärta igen

det kunde vara en kärlekssaga

men det krävs mer

mer än en ger

som vanligt




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-04 18:06



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Andas besvikelse...
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP