Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked eller början



vi är alla en del av det giftet


och ingenting kan vi göra åt det


vi föds och blir en del av det




vare sig vi vill eller inte




Fri vers av existens_minus
Läst 255 gånger
Publicerad 2010-05-05 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens_minus