Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte

jag vet inte

jag vet inte varför

jag vet inte varför jag söker ett svar

kanske jag är naiv

kanske jag vill väl

kanske jag bara har ständig otur



Vaknade ur en dröm

drömmen om att du funnit en väg till mig

en väg tillbaka

eller

en väg genom allt skit som hindrat dig




kudden intill min var lika ensam fortfarande

den viskade till mig

bad mig somna om

drömma om din närvaro

min kudde drömmer också om ett besök

någon att hålla intill

inte bara ligga tom och utan mening



mina dagar går i tysthet

hålla en glad min bland vänner

ute på jobbet

bita ihop när ingen ser

de ser mitt leende

inte mina ögon

mina blå som saknar att mötas av en sådan blick

en blick som vill mötas av just min



utan vetskap

bara omgiven av tystnaden

vetskapen om att du hellre gör annat

än ser mig

begär inte all din tid

men skulle vilja dela iaf en stund ibland
just bara för att du inte skulle kunna vara utan min närhet

men det är tyvärr nog mer jag som inte kan vara utan din


men tiden går

jag sitter själv

umgås med mina vänner mitt i mitt tomrum

inne i mitt hjärta är det tommare och tommare

och du rör dig bara mer och mer bort från mig

utan ord

utan att göra något för att visa mig
om jag fortfarande betyder något för dig

om det där du sa bara jag har
är något som betyder något för dig längre


var jag en tröst
en trevlig röst på natten
tills det var dags att gå vidare



jag vet inte

det är just det

jag vet inte

mitt hjärta frågar mig
vad ska jag svara kudden
för min kudde gråter i sin ensamhet

jag vet inte




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP