Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt spår

Följ bara spåret
om du vill finna din väg till mig
det är enkelt att se för dig
det består av frusna tårar
bitar av mitt hjärta
jag bröt av
för att strö framför dina fötter


Följ bara spåret
om du vill mig väl
följ det bara om
det är mig du inte kan vara utan


än är det tomt utanför
sitter ensam i natten
ser värmeljusen tyst sjunga
med toner i ljus
jaga mörkret undan


jag la spåret
ifall du vill finna en väg till mig
men jag vågar inte hoppas att du ska följa det


än vet jag inte om du någonsin kommer att göra det
våga
vilja
sakna mig nog

mitt spår finns där
ute i natten
belyst av roade stjärnors ljus
stjärnor som sett liknande
i årtusenden
stigar
av romantikers hjärtan
ritade i
förtvivlans och hoppets sand

mitt spår finns där än
tills glömskans vind sakta ska sudda ut det
och du finner en annan stig att hellre följa




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 01:02



Bookmark and Share


  aol
bara så oerhört gripande skrivet dramatik vemod
och det jävligaste väntan på i sin ensamhet
2010-06-07

  Suzy med punkterna
Längtan, vackert skrivet med sorgkantade bokstäver
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP