Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jajjamänsan, cellbiologi 4 poäng..


tenta på måndag

Ibland är dagen elak
griniga rötter fäller krokben

motvind naturligtvis
och bistra ansikten

men då brukar jag tänka på min andning
tänka på den och känna hur
syret driver ATP-syntes utan jäsning
och att jag kan lyfta min arm
och le

och att Na+ K+-pumpen hindrar mina hudceller
från att spricka
nu när regnet strilar ner på mig i
motvind naturligtvis




Fri vers av P'u
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-11-11 08:54



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Strålande! Dikten är utomordentligt skriven och tilllika beskrivande...

Lagom lång. Bra, bra!
2005-11-18

  Daniel_78 VIP
=) ler mot dig, även om det regnar, blir ändå glad av att läsa detta,
motvind naturligtvis, ger en bra sluttouché på texten också.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u