Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med naturen

Prassel och fågelvarning

Om jag bara lyssnar så hör jag tillslut hur
skogen viskar och vibrerar
och jag snirklar med cykeln för att akta grodorna
långsamt långsamt
samtidigt som löven darrar lite blygt i regnet
som kom som en belöning

30 sekunders möte med ett rådjurs ögon och
jag måste andas djupt för att
veta att jag fortfarande finns




Fri vers av P'u
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-07-11 17:26



Bookmark and Share


  Rachel Roth
i naturens sällskap har man aldrig tråkigt, iallafall inte om man är närvarande i den...och slående är hur ett möte med ett rådjur om än för en kort stund tar andan av en....av hänförelse...
2006-07-11
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u