Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Confess


Have you ever read my poems
Have you ever felt my distress
Have you ever looked into my soul
And felt the urge to confess
That i’m not alone




Fri vers av JohnSilver
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 16:38



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt poetat på engelska - att du behärskar detta språk råder det inget tvivel på. Mycket bra formulerad denna "Confess":-) Applåderar länge:-)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

JohnSilver
JohnSilver