Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligen inte något av det bästa jag har gjort, men behövde skriva av mig lite. Kommentera gärna!


Ser Du samma människa?

Ser Du samma människa
som jag ser
När jag ser
Mig själv?


Grotesk
ful
Skabbig
tråkig
Äcklig


När jag ser på Dig
Ser jag endast
en vacker människa

Den du verkligen
är




Fri vers av LillaVampyr
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr