Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp till tjottahejti och tillbaka

jag kan se en sill
men hur vet jag vad den vill?
kanske gå på toa,
eller bli en doa
men vilken stad vill den till?
en sak jag vet
är att han inte vill bli poet
för det är jag mästaren på!
det finns kanske många mål han vill nå
många priser han vill få

nej nu säger jag gonatt i stora lass
för jag måste på dass!




Fri vers av Bli Opersonlig
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 21:40



Bookmark and Share


  Aftonvännen
oj, vad rimflummigt dummigt!

skönt att läsa sånt mellan varven :)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bli Opersonlig