Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förtydligande kanske.. Jag gillar inte att utnyttja tjejer, lika lite som jag gillar att bli utnyttjad.


Det ska till att vara en skitstövel för att få knulla..


Krasst..
bara ser det
erfar det..
behandlar man tjejer som skit så har man fullt med brudar
De kan vänta i veckor på att man ringer
de blir så glada om man säger något snällt..
sedan är det bara att noncha dem igen tills man e sugen.

snälla killar får bara hålla hand och sitta i soffan med en kopp te
en kram kan de få men sen får de gå hem

skiter man i vilket kan man ju bara stöta på nästa och nästa..
Tjejerna dras som flugor till en.. för de tror att de kan tämja
de tror att de kan förändra
skulle de lyckas skulle de iaf klaga på att killen inte är spännande längre

är det så
måste man vara en riktig skitstövel för att få ett ligg?
vette fan
men nog verkar det fungera, för bra många tjejer jag känner håller sig kvar hos en skitstövel trots att de klagar på att det inte är bra.
Men det är ju de få bra stunderna som är hooken
det som skitstövlarna så skickligt doserar
resten av tiden gör de vad de vill
och har sitt harem berett att ställa upp
för en klapp på kinden och ett par snälla ord

det måste vara nåt fel på mig för jag gillar inte att göra så
så det blir att sova själv
good guys dont get laid

thats all i say..








Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 22:49



Bookmark and Share


  aol
en ruggig sanning i denna skrift,
2010-06-02

  Suzy med punkterna
En hel del sanning här...tyvärr ska kanske tilläggas
2010-05-12

  elva12
Kan så vara men frågan är väl vad det är för en tjej du vill ha. En som ligger med skitstövlar eller en som uppskattar en snäll kille...
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP