Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är det där?

Skulle ju ta ett kort jag.

Men den där kameran var ju inte bra.

Jag såg ju inte klok ut..
gråa hår som börjar komma..
rynkor runt munnen..
svarta cirklar under ögonen..

Vem i helvete vill köpa en sån kamera??

Dålig var den.




Fri vers av theloglady
Läst 320 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-29 12:05



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Ja, vilken jävla skitkamera! Undrar var vi fått dom ifrån.. Mina är jämt kassa:)
2010-06-06

  Annie b'larsson VIP
En exakt beskrivning av en sliten och trött dubbelarbetande trebarnsmamma.

Kräv att få byta kamera och hota med Sverker i Plus!

Upp till kamp syster!
2010-05-30

  Erik H.J Hultin
Nja...Vardags realism som inte säger mig så mycket. Det kanske finns nån poäng eller nått djup som jag inte fattar, men det känns faktiskt mer som ett blogginlägg skrivet i vänstermarginal.
2010-05-30

  LassO
har du hört talas om "photoshop" ;=)
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

theloglady
theloglady