Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlig kärlek.

Du lämnar spår hos mig efter varje gång du går
Och jag känner att du tänker samma sak som jag
att du hoppas att du inte var gift och att jag inte var femton år yngre
Du lägger din arm om mig och viskar att du måste gå
Och samtidigt som du reser dig börjar världen att snurra
Den som hade stått still för sjuttiotvå minuter
Du vänder dig om i dörröppningen och viskar belåtet
"Tack för idag mitt hjärta"




Fri vers av RandyI
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-05-31 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandyI