Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de kala trädens tid


På papper vävs möjligheter
och orimligheter

vattenstämplar och röda sigill
hör min vardag till
liksom minnet av
tjärblomster som spränger
asfalten i nu avlägsen tid

(ett bevis
värt att notera)

ännu reser jag
fraktar mig själv
genom allér
från mörker till ljus
och stannar till ibland
för att sända iväg en svala
av gamla gulnade ark.




Fri vers av _Mian_
Läst 632 gånger
Publicerad 2005-11-14 01:47



Bookmark and Share


    David82
Jag ser in i din instängdhet, försök med jui-jutsu.
2005-11-16

    WhatIsLife
Din text är en mycket målande beskrivning på något vackert, som skänker mig ro. Jag kan ana en gnutta vemod emellanåt, men i öävrigt känns det som en mycket vacker text, mewd ett härligt flyt. Tack! /Sandra
2005-11-15

    afrika
rogivande
2005-11-14

  Nils Sondefors
Vacker, lugn med en tillsats av lite vemod och med ett rofyllt flytande språk.
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_