Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer om dig

 

Jag är så depp

Så trött

Ensam

 

Jag undrar om du se mig

Om du tala sanning

Om allt vackert du säger till mig

 

Jag drömde om dig inatt

De allra vackraste drömmar

Hemliga

 

Du är vacker

Men inget ansikte jag ser

Ditt inre är vackert

 

Och jag drömmer om dig

På natten, på dagen

Jag får dig inte ur huvudet

 

För du berör mig

Berör mitt inre som ingen annan

 

Och det skrämmer mig

Förlåt om jag försöker

stöta bort dig

 

Men det är dig jag drömmer om

Drömmer

om

idag




Fri vers av Shadowline
Läst 708 gånger
Publicerad 2005-11-14 12:08



Bookmark and Share


    Nicklas
Vackert.

Folk kan ha en tendens att stöta bort det okända. Om man börjar känna nå känslor man aldrig tidigare upplevt, så är det något nytt, en förändring. Det är just det en del människor är rädda för, förändringar.

Tycker du ska ta tag i dina drömmar och göra något åt saken! :)

Allt är värt ett försök, iaf om det gäller kärlek.

Jag gillar den här :)
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline