Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi. Du och jag. Oss.

Viska allt
som så lätt tappas i skymningen
Låt det trappas upp
till ett rop i vakuum

Viska allt
Nu, på en gång, genast!
Vår sång är inte
den omöjliga kärleken
Vår sång
ekar i en mosaik

Vi kan blända solen
vila i månen
kyssas i daggdroppar
få skuggor att rodna

Stilla, sakta, trevande
Din puls i mina läppar

Virvlande
tankspridd
intensitet
En vals i otakt
I vår takt




Fri vers av Mikaela P
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-16 11:36



Bookmark and Share


  LassO
skön dikt
2010-06-21

  Jazz Baronen
underbart.. En vals i otakt/ I vår takt ... så vackert !
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela P
Mikaela P