Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyss mig blodig



jag saknar dig, du
äcklar mig, en
trevande
dans &

jag dansar
jag ångrar
jag älskar
jag avundas
jag ramlar

jag

blundar &
somnar, till
hennes
minnen









Fri vers av Sabina Svensson
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-19 01:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Med ett par minnen i bagaget låter delar av verkligheten likt ett spöke i garderoben

Lufta garderobsdörren och släpp ut det unkna spöket

Ifall inte det hjälper - ring Anticimex
2010-08-19

    vilgot hellros
rak och ärlig, bra
2010-08-19

  sympati
"jag saknar dig, du äcklar mig..." du förmedlar en känsla.. Inte direkt positiv men rysningen liksom stannar kvar ett tag, bra där!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson