Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLOW

Såg du
hur regnet suddade ut våra namn
och rann ned under A-brunnarnas lock

hur gatorna flöt uppströms
medan vi stog obesegrade kvar
med lösgjorda livlinor
och betraktade det skeende
med häpnadens oförställda ögon,
utan vetskap om tiden
som just passerade över meridianerna

blodbanors omlopp
i begynnande kretslopp
två liv som las omlott

från en nedlagd bio någonstans
hördes Gretas dova skratt.






Fri vers av _Mian_
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-11-17 21:05



Bookmark and Share


  Myself
underbara ord,speciellt"regnet suddade ut våra namn" o a-brunnen är inte sämre den.en mycket fin dikt.
2005-11-17
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_