Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaha

så är jag där igen

bryr mig över vad jag känner för dig

surt!




Fri vers av Totte Temmelin
Läst 684 gånger
Publicerad 2005-11-18 00:13



Bookmark and Share


  madinsane
*bara håller om*
2005-11-18

    Totte Temmelin
fy fan
hoppas det är en haiku i alla fall

inte det i heller


surt!
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Totte Temmelin

Mina favoriter
ombord
som katt och lathund