Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt förnuft och min poesi.

Det tycks att du har fått
mig så många gånger om
hur mycket du än har sett
och rört
berört
är en sak utom ditt räckhåll

Uthålligt försvar av min integritet
min poesi
min sanna närhet
som tillhör endast mig och den
som vågar släppa sitt förnuft
för mig.




Fri vers av amber
Läst 454 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-18 22:20



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra skrift och hurra för det!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber