Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivit September 25, 2008


itjänstgöringstecken

jag efterlyser den stora
kärleken...igen
på vägen hem idag
i Råsundas Indian Sommar
hittade jag en
säkerhetsnål på vägen
mitt i traffiken
plockade jag upp den
kanske kan den komma
i tjänstgöringstecken...







Fri vers av the apache kid VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 17:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
If great indians can tell
of the great phone by Bell
I am willing to listening out
of all just about
by your wispering well
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP