Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem.

När insikten kom ikapp
Tillsammans med alla konsekvenser
Om att ett hem
Ska inte skända
Ens unga år
Psyke
Och självkänsla

Då bestämde jag att fly
Och aldrig återvända.




Fri vers av amber
Läst 490 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-25 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark dikt, bra
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber