Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har levt ett helt liv idag


jag har levt ett helt liv idag


tagit vara på det vackra

älskat mina vänner

hälsat på de främlingar jag mött

fullföljt mina enkla drömmar

skänkt ord till behövande

och gett mitt hjärta till donation


jag har levt ett helt liv idag


jag kommer att leva ett helt liv imorgon




Fri vers av Daybreaker
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-11-20 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker