Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det brinner eldar i dina ögon

det brinner eldar i dina ögon
det rasar blod i din skam
det rinner forsar i dina ådror
det sipprar sorg, lite grann

du vägrar inse
vägrar veta

att den du förgör
är dig själv

och mig
och mina

dina eldar kastar klot
ditt blod är svart som sot
dina forsar rämnar ven
din sorg är alltför klen

så jag kastar allt ditt hat
jag dränker all din skuld
i de tårar som dränkte mig

innan jag dränkte dig





Fri vers av Daybreaker
Läst 228 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker