Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som åskan



Dörren
det knäpper i låset
handtaget trycks ner

Han står en stund på tröskeln
vädrar
befaller
kommer närmare

Hon kryper ihop
hans röst
som åskan
blixtar genom huvudet

Hukar under slagen




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-12 12:08



Bookmark and Share


  Anna*
Oj, så stark text! Det går att skära i luften av rädsla!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP