Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multipel personlighet..

Att vara delad i tre delar, utan möjlighet att välja.

Ständigt omringad av mörker och rädslan att träffa dig, två händer runt min hals i en orgasm utan dess like och smärtan som får mig att känna igen.

Det finns inga ord som kan beskriva, bara små detaljer. Din blick och ditt sätt att le avslöjar dig.

Ibland när du talar.

Jag visste att du var en gåta, svårplacerad kunnde inte läsa dig eller sätta dig i ett fack. Visste att det var något men kunnde inte sätta ord på det, inga ord kan beskriva vad jag känner för dig.

Sakta, sakta lärde jag känna dig.

Er.

Utan att jag visste.

Om man nu någonsin lära känna en människa.

Jag älskar dig över allt, jag föraktar dig, för det du döljer och för dit jag aldrig kommer nå.


Ni var alltid tre, fångad i en kropp.

En som jag älskar, en som jag kan lära mig leva med och en som jag hatar !!


Hur ska man förhålla sig till det!!!




Fri vers av Anna Andersson
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-18 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson