Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderar den sista tråden

Memorerar dina ord i mitt inre

stålsätter mig


Tar ett djupt andetag andas in dig för sista gången

släcker lampan, stänger dörren och går ut


Kan inte se mig om

Ser dig åka


Går mina egna vägar

Du är nu en dröm, som kommer om natten

en saga som aldrig blev skriven


Ler men gråter

ingen ser




Fri vers av Anna Andersson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-20 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson