Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar gnistorna du sköt omkring dig.


dom är mord




du var vacker.

avsaknad av
ord.

denna konstanta
avsaknad av
ord.

du var vacker.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-19 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson