Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om frustrationen att under självransakan verkligen se sig själv och upptäcka att det man ser inte överensstämmer med en själbild och ens ideal.. men fria tolkningar uppmuntras!


Det här är inte jag!

En ledlös själ, utan väg att gå
utan vilja att må bra
I förvirrad värld, kan du förstå
att det här är inte jag!

På knä med armen, sträkt mot skyn
som bedjande till Ra
En bruten man, höj ett ögonbryn!
för det här är inte jag!

Med apatiskt lugn, per automatik
väntar ut varenda dag
Väck din frustration, protestera, skrik!
För det här är inte jag!


Ta fram solen, lys på mig!
jag letar inte mer
Låt mig se ljuset, genom dig
Tills det är mig du ser

Ta fram den man, jag en gång var
jag kan ge allt jag inte ger
Hugg och gräv och slit och dra!!
tills det är mig du ser..




Fri vers av Grizzly
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-11-21 21:21



Bookmark and Share


  Anna Nilsson
otrolig fin dikt du skrev
men synd att jag inte kan se bilder på dej:)
2005-11-22

  Hélène
I seeyou! Fint..
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly