Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erosion

Jag var ett sommarregn på vägen hem
Nått fint du torkat bort igen
Ett minne och en saknad
som aldrig talar sant

För hur mycket vi än vårdar dem
Så grumlas de i stillheten
med tiden eroderad
blir minnesbildens kant..




Fri vers av Grizzly
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly