Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta in mig i sinnet




stjärnorna väntar.

vi som förlorare; har
fripass till himlen.







Fri vers av Sabina Svensson
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-08-21 01:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Intressant text, den skulle bara haft en liten liten fortsättning. Den ruvar liksom på mer...Tack för läsningen!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson