Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sänder sjuminutersglädjepoesi-mail
på morgonen om norska
sne-fnugg
och jag ler hela dagen
bär med mig dina moln
och känner mig bara
så tacksam
bubblet inuti
snöflingsbuset
änglarna<


sne-fnuggs-poesi fra deg til meg

 

7-minutters-dikt-spontan-dikt-til-tekla

det er gleden som roper
hei hei
ingen redigering og så er det viktig
å löpe fort fra det hele

og så er det viktig
at skyerne lager merkelige
figurer om morgenen

först faller bladene så faller snön
så faller jeg
lar seg falle

og det er kun gått tre minutter

nå kommer höjdepunktet
Nå og Nå og Nå och Nå

instruere livet så att det kan oppföre seg
og så skal vi löpe på bladene som faller
og på snö-fnuggene

hoppe fra fnugg til fnugg

fnugg fnugg fnugg fnugg
fnugg fnugg fnugg fnugg
fnugg fnugg fnugg fnugg
fnugg fnugg fnugg fnugg

sne-fnugg

tiden er ute
så nå kan vi starte

*send*





Övriga genrer av älvali
Läst 208 gånger
Publicerad 2005-11-21 22:26



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så härligt..Ytterst privat så tack för delgivandet ;) Mail kan få ens dag att förgyllas! Denna fina dikt vittnar om det!!
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali