Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att kämpa för någon men inte få något tillbaka.


Dö med dina änglar

Förstå
Att ditt liv inte bara är ditt
Jag är hälften du och du plågar en stor del av mig
Du plågar dig själv och jag frågar dig
Vill du verkligen skada mig?

*
Inse
Att vi är många i ditt liv
Vänner som du aldrig vågat se eller lyssna till
Kärleksfull familj som du inte tror du har
Vad har vi gjort för fel?

*

Se
Att vi är dina änglar
Som en skyddande mur av omtanke
Vi har givit all vår kraft åt ditt liv
Varför vill du inte leva?

*


Och alla vi andra dör också
För vi änglar har levt för dig och älskat dig
Den sorg du kommer lämna kan vi inte leva med
Vill du verkligen dö med dina änglar?

*




Fri vers av Fia
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-11-22 15:18



Bookmark and Share


    Crystal_Dragon
mycket tankevärd. tack.
2005-12-08

  Nichlas
Vackert skriven =D Sorglig...
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fia