Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när rustningen fallit

det var när det var över

när kroppen endast tillät
små små steg
långsamma och bara
ett i taget

det var först då
när jakten fått sitt slut
som jag kunde börja finna

det jag sökt och
det jag förlorat




Fri vers av Karin Andersson
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-08-28 17:15



Bookmark and Share


  Frida Louise
Vackert och det svider.
2012-02-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt underbart sanna ord, fint fångat och väldigt igenkännande/B
2010-08-31

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2010-08-30

  Anya VIP
Kloka ord om hur man måste på något vis ge upp för att kunna komma åter. Igenkännande!
(Så tolkar jag din text i alla fall, vet inte om det är rätt.) :o)
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson