Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rasera sorgens fåglars bo

vill lämna
min hamn

trötthetens
trygga sköte

ångestens
starka hand

oförmågans
vyssjande

och rädslornas
skyddande inhägnad




Fri vers av Karin Andersson
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-13 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Andersson
Karin Andersson