Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vill vi tro att de vi ser ser oss


Technicolor

Vi kan inte röra dem
eftersom allt rör sig långtifrån oss
vad bryr sig väl han eller hon
(jo vi kan deras namn)
ändå är det envägskommunikation
ända till dit där vi sitter

Febrilt vill de få oss att tro
att vi öppnat vår dörr
mer ändå
för att de
(jo vi kan deras namn)
ska kunna komma igenom

de vill få oss att tro
inte mig eller dig
att deras färglada masker av uttryck
letat sig in
även under mina naglar




Fri vers av Olivia S
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-11-22 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia S