Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wallraff IIII

Handsbeklädd
fingrar uppför listerna
halsarna
fasaderna
oh nej, jag söker ingenting!
era förtroenden naturligtvis
men låt oss tala om något annat




Fri vers av Olivia S
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia S