Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brustet hjärtas försök att brinna igen...


Behöver mera tid..

Jag bjuder in, men tittar bort
Ditt hopp kan inte delas
Med finurlig min, jag svarar kort
Vår kyss kan ej förfelas

Din nakna själ, förtrollar mig
Min själ är ännu gömd
Men likväl, du hänger dig
Så orädd att bli dömd

Jag ryggar till, trots det vi haft
Förtrollningen är bruten
Du vet jag vill, men rädslans kraft
Tar hand om de besluten..




Fri vers av Grizzly
Läst 275 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra flyt och rim här broder
i text som osar känslosorg
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Grizzly
Grizzly